Zelf zonnepanelen plaatsen kinderlijk eenvoudig

Je kunt er vandaag de dag niet meer omheen: zonnepanelen. Direct besparen op het stroomverbruik en bovendien het milieu een handje helpen, ziet u in vele reclameslogans. Veel mensen hikken er nog tegen aan. Maar wist u dat zelf zonnepanelen plaatsen eigenlijk heel eenvoudig is en ook minder hoeft te kosten dan u denkt?

Bij toeval stuitte ik op de website zonnepanelencompany.nl en wilde deze de lezers van energie-minderen.nl niet onthouden. Via het systeem van deze website is het namelijk heel erg eenvoudig om zelf zonnepanelen te plaatsen en aan te sluiten. Plaatsen op een zonrijke plek, in het stopcontact prikken en het besparen kan beginnen!!Zonnepanelencompany.nl

Wanneer je zelf handig genoeg bent om bijvoorbeeld een lamp aan te sluiten, dan kun je ook zelf deze zonnepanelen plaatsen.

Vanaf nog geen 600 euro heb je al 1 zonnepaneel in huis, inclusief alle benodigdheden zoals een omvormer en montagemateriaal. De website heeft bovendien kant en klare pakketten van 1 of meerdere panelen. Verder bevat de website een uitgebreid overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden. Ook zijn ze volgens de eigen website goed telefonisch bereikbaar en streven er naar om binnen 24 uur te reageren op vragen per email.

Zelf zonnepanelen plaatsen tot max. 3 stuks

Normaal gesproken ben je afhankelijk van een installateur maar wanneer je maximaal 3 zonnepanelen aansluit, dan hoef je van de Nederlandse wetgeving geen aparte elektriciteitsgroep aan te leggen. Wanneer je dus meer dan 3 wilt plaatsen dan dien je een aparte stroomgroep door een installateur te laten aanleggen.

Op deze manier is het erg eenvoudig zelf zonnepanelen plaatsen op bijvoorbeeld een plat dak, tuinschuurtje, in de tuin of garage. Het enige wat je nodig bent is een vrij stopcontact. Op de website van zonnepanelencompany.nl is bovendien veel informatie te vinden over dit systeem.

Vergeet niet om uw zonnepanelen aan te melden via: energieleveren.nl , zodat uw energieleverancier er ook van op de hoogte wordt gesteld dat u in het bezit bent van één of meerdere zonnepanelen.

 

Zelf zonnepanelen plaatsen